«Ser original és tornar als orígens» (ANTONI GAUDÍ, arquitecte)
QUI SOM
Transformacions socials a partir de
la justícia i la mediació internacional
10/04/2010Informació i inscripcions

La transformació social d'un país només és viable si es basa en la veritat, la justícia i el diàleg per superar els conflictes. Sovint aquestes condicions no són fàcils d'assolir. L'advocat barceloní Jordi Palou treballa des de fa 10 anys per aconseguir-ho a l'Àfrica Central, a partir de la representació de les víctimes espanyoles, ruandeses i congoleses en processos de justícia universal. Per aprendre de la seva gran experiència com a mediador i consultor internacional, organitzem aquest seminari de justícia i mediació internacional.


Un pont sobre la Mediterrània 20/06/2010

ORÍGENS ha fet realitat la primera setmana cultural del Marroc a Barcelona. Amb la participació d'una vintena d'entitats, organismes i empreses, del 14 al 20 de juny ha tingut lloc a la plaça del Rei i a la seu de l'IEMed el primer MarrocFest.

Els Diàlegs de MarrocFest, la Mostra de Cinema Marroquí, la Trobada Sufí de Catalunya i el gran festival marroquí d'avui a la plaça del Rei han mostrat a milers de persones d'aquí i d'allà tot allò que marroquins i catalans tenim en comú fruit de la nostra història.

Tota la informació sobre MarrocFest la trobareu en un web específic, www.marrocfest.com, que us convidem a visitar.


Missatges anteriors, mirant enrere
  Una associació cultural que promou la recerca dels valors comuns de totes les identitats, tradicions i civilitzacions.  
  
  Orígens s'adreça a ciutadans de totes les procedències. Ho fem transmetent la necessitat de respectar les lleis, les autoritats i els costums del país d'acollida.  
  
  Subratllem allò que ens uneix per sobre del que ens diferencia, amb el ben entès que unitat no vol dir uniformitat. Aquest és un plantejament nou pel que fa al tractament de la diversitat cultural al nostre país.  
  
  Els coneixements i les relacions dels integrants de l'associació amb les tradicions originals dels ciutadans provinents d'altres països afavoreix una nova interlocució que permet integrar totes les creences.  
Hi trobaràs documents i enllaços sobre les nostres idees, projectes i activitats.

Deixa'ns la teva adreça electrònica:
per rebre informació.
per fer-te soci.
per saber si podríem:

Associació cultural ORÍGENS
Junta de Comerç, 26 - 08001 Barcelona
(dissabte, a les 12:00h, sempre hi som)
 
Amb el suport de: Col·laborem amb:
   
 Generalitat de Catalunya  Diputació de Barcelona  Centre d'Informació i Serveis a l'Estudiant de Catalunya (CISEC)  Chilenosenbarcelona.com   Casa de l'Est  Plural-21  Fórum Internacional para la Verdad y la Justicia en el África de los Grandes Lagos